Vastgoedonderhoud

en beheer

NVT Onderhoudsgroep is specialist in vastgoedonderhoud. Het totaalonderhoud van uw vastgoed is onze eerste zorg. Wij helpen u graag met het duurzaam onderhouden van uw objecten, gebouwen en panden. Kwaliteit en veiligheid staat daarbij hoog op onze prioriteitenlijst. Onze getrainde en gecertificeerde deskundigen (NEN 2767 conditiemeting) leveren de beste rapportages omtrent de fysieke status van uw pand.

NVT Onderhoudsgroep helpt u graag op het gebied van bijvoorbeeld:

 1. Schilderwerk
 2. Betonrenovatie
 3. Bouwkundig Onderhoud
 4. Gevelrenovatie
 5. Energetisch renoveren
 6. En al uw overige vragen omtrent vastgoedonderhoud

Omdat al onze professionele partners participeren in onze unieke ketensamenwerking, hebben wij op al deze vakgebieden specialistische kennis en vaardigheden in huis. We zijn sinds onze oprichting in 1907, in verschillende sectoren dagelijks bezig met het beschermen, verfraaien, onderhouden en verduurzamen van vastgoed. Denk hierbij aan:

 1. schilderwerk voor flats en utiliteitsgebouwen
 2. onderhoud voor winkelcentra en parkeergarages
 3. het vervangen van ramen, deuren, daken en kozijnen
 4. onderhouden van ziekenhuizen en industriële complexen
 5. en het renoveren van complete gevels

NVT Onderhoudsgroep werkt door heel Nederland, voldoet aan de geldende wet –en regelgeving en heeft vijf vestigingen in de provincies Groningen, Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant en Zuid-Holland.

Onze werkwijze

Transparant

De medewerkers van NVT Onderhoudsgroep hebben zich allemaal gespecialiseerd in hun vakgebied. Zo zijn ze bijvoorbeeld getraind in het vroeg opsporen van zaken die slecht zijn voor uw vastgoed. Houtrot, corrosie in uw wapening, gevelschade, maar ook oneffenheden in uw schilderwerk en isolatie of voegwerk worden in een vroeg stadium ontdekt. Maatregelen om dit te voorkomen of vroegtijdig te verhelpen, worden door onze specialisten aan u gepresenteerd. Het maken van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) om het onderhoud professioneel en periodiek aandacht te geven, is voor ons dagelijkse kost. We helpen u er graag bij om dit prioriteit te geven. Het helpt bij het duurzaam houden van uw waardevolle vastgoed. Onze klanten geven ons hoge scores op het gebied van:

 1. Geleverde kwaliteit
 2. Heldere communicatie
 3. Toegewijd personeel

Hier zijn wij enorm trots op. NVT Onderhoudsgroep werkt samen met u op een transparante manier aan duurzaam onderhoud. Dit doen we met een inspanningsgerichte overeenkomst of een volledige ketensamenwerking met onze co-makers. Niks is onmogelijk bij NVT Onderhoudsgroep als het gaat om professioneel en duurzaam vastgoedonderhoud. Op basis van een duidelijke en gezamenlijk gedragen MJOP, maken wij samen met u slimme en duurzame keuzes.

We houden uw object of gebouw duurzaam en zorgen ervoor dat de kwaliteit en veiligheid van uw vastgoed geborgd wordt.

Een greep uit onze

Portfolio