Bouwkundig onderhoud

Op maat

Bouwkundig onderhoud is enorm belangrijk om de waarde van uw vastgoed te behouden. Bij NVT Onderhoudsgroep zit u voor kleinschalig én grootschalig onderhoud op de juiste plek. Onze specialisten bezitten alle belangrijke kennis (bijvoorbeeld over de CUR-publicatie 248 en de NEN 2767) die nodig is om een bouwkundige keuring te doen en professioneel vastgoedonderhoud uit te voeren. We helpen u graag met het beheer van uw panden. NVT Onderhoudsgroep heeft kennis van en ervaring met:

  1. Beoordeling van kwaliteit van objecten
  2. De onderhoudsbehoefte van vastgoed
  3. Onderhoudskosten en meerjarenplanningen
  4. Belangrijke risico’s bij uitstel van de benodigde maatregelen
  5. De NEN-2767 (conditiemeting)
  6. Houtrotinventarisatie en houtrotsanering
  7. En nog veel meer aspecten rondom bouwkundig onderhoud.

NVT Onderhoudsgroep heeft projectleiders en uitvoerders met een bouwkundige achtergrond in dienst. Wat ons daarnaast zo uniek maakt in Nederland, is dat wij ook eigen timmerlieden in dienst hebben. Zo zijn wij op een professionele, kostenbesparende en efficiënte manier in staat om het gehele pakket rondom bouwkundig onderhoud aan te bieden aan u als onderneming.

Houtrotinventarisatie

Onderhoud

Houtrot is nog steeds een van de meest voorkomende schades aan gebouwen. Ook voor een gedegen houtrotinventarisatie kunt u bij NVT Onderhoudsgroep terecht. In overleg met u inventariseren wij de aanwezige houtrot. Hierbij heeft u de keuze uit een inventarisatie die we steekproefsgewijs uitvoeren óf een volledige opname inclusief fotorapportage. Tijdens deze opname worden de te vervangen onderdelen direct geïnventariseerd of onderhouden.

Hierbij kunt u denken aan:
1. Gevelmetselwerk en voegwerk
2. Vervangen van kozijnen, ramen en deuren
3. Vervanging van daken
4. Optimaliseren van hellende daken
5. Vervanging van bitumineuze daken
6. Optimaliseren van pvc dakbedekking

Door onze inventarisatie kunnen we de daadwerkelijke uitvoering efficiënt laten verlopen en kunnen we mogelijke overlast voor u of uw bewoners tot een minimum beperken. De houtrotspecialisten van NVT Onderhoudsgroep zijn zorgvuldig getraind en opgeleid. Ze werken met professionele materialen, om een goed en duurzaam resultaat te kunnen garanderen.

Een professioneel en goed doordacht onderhoudsplan vormt uiteindelijk de basis van goed bouwkundig onderhoud. De projectmanagers van NVT Onderhoudsgroep zijn vakvolwassen en in staat om samen met u een gefundeerd meerjarenonderhoudsplan op te stellen. We helpen u om hierbij slimme keuzes te maken en uw complex op het gewenste hoge niveau te houden. NVT Onderhoudsgroep: voor uw bouwkundig onderhoud.

Een greep uit onze

Portfolio