Ketensamenwerking

Duurzaam onderhoud

Samenwerking in de bouw resulteert in betere oplossingen en eindresultaten. Een samenwerkingsketen die efficiënt in elkaar zit werkt veilig, gestructureerd en ontwikkelt als het goed is ook nog innovatieve oplossingen.
NVT Onderhoudsgroep heeft veel disciplines in de bouwsector zelf in huis. Om het gehele pakket aan vastgoedonderhoud efficiënt en duurzaam aan te bieden, investeren wij ook actief in ketensamenwerking en ketenintegratie. Informatiseren, optimalisatie van logistiek en het elimineren van verspillingen (LEAN werken) zijn hiervan belangrijke aspecten. NVT Onderhoudsgroep coördineert de verschillende schakels in de keten, met als doel om de gehele keten te optimaliseren. U heeft dan te maken met één organisatie die u ontzorgt. Wel zo gemakkelijk.

Ons standpunt is duidelijk: ketensamenwerking kun je nooit “een beetje doen”. Al onze medewerkers kiezen bewust voor het samenwerken in een keten. Vastgoedbeheer, bouwkundig onderhoud, projectmanagement, gevelrenovaties: we doen dit altijd met elkaar en met de klant in ons achterhoofd. Klantgerichtheid staat op nummer één. Ketensamenwerking vindt plaats op drie niveaus, van klein naar groot:

  1. Optimaliseren van samenwerking binnen een business unit (intern)
  2. Optimaliseren van samenwerking binnen een organisatie (intern)
  3. Optimaliseren van samenwerking tussen verschillende organisaties (extern)

Binnen NVT Onderhoudsgroep is samenwerking een van de kernwaarden. Op basis van een gestroomlijnde organisatie en optimale interne samenwerking zijn wij in staat een grote meerwaarde te zijn voor onze opdrachtgevers en ‘co-makers’.

Samenwerken

Optimale keten

Het uitgangspunt binnen NVT Onderhoudsgroep is dat iedere meewerkende partij in de keten moet doen waar die goed in is. Elke schakel zit in zijn kracht en voegt optimale waarde toe in het totale bouwproces of onderhoudsproces. Een optimale keten is een samensmelting van:

  1. Opdrachtgever
  2. Adviseur
  3. Aannemer
  4. Gespecialiseerde co-makers
  5. Leveranciers
  6. Eindgebruiker
  7. En niet te vergeten: de beheerder

NVT Onderhoudsgroep is dé partner op het gebied van ketensamenwerking. Wij hebben de ambitie om de beste prestaties en eindproducten op te leveren. Door actief in de keten te opereren en mee te denken ontstaan er slimme keuzes. Dit in combinatie met de beste prijs voor de opdrachtgever en eindgebruiker, maakt ons een unieke partner in Nederland. Door een transparante wijze van samenwerking en communicatie op basis van gelijkwaardigheid wordt de keten erg krachtig.

NVT Onderhoudsgroep participeert op landelijk en op regionaal niveau. We zijn in diverse ketensamenwerkingen actief.

Een greep uit onze

Portfolio