Specialist in schilderwerk

de beste

Schilderwerk beschermt en verfraait uw object. NVT Onderhoudsgroep begrijpt het belang van goed schilderwerk. Een kwalitatieve verflaag kan gezien worden als een soort schild van een pand, die bij een goede conditie lang mee gaat. Schilderen is dé methode om houtwerk, beton, staal en andere materialen periodiek te beschermen tegen de invloeden van buiten. Veel voorkomende symptomen van achterstallig of ondoelmatig onderhoud van schilderwerk zijn:

 1. Scheuren of barsten in de verflaag
 2. Algen die aangroeien
 3. Blaarvorming
 4. Verkrijting van de coating (vlekken door UV-licht)
 5. Houtrot
 6. Corrosie (aluminium, staal en zink)
 7. Ramen openen moeilijker
 8. Kieren in kozijnen

De uitstraling van uw pand, de kwaliteit ervan en de levensduur komen hierdoor in gevaar. NVT Onderhoudsgroep snapt het belang van goed schilderwerk. We hebben eigen opgeleide schilders in dienst die bijvoorbeeld uw schilderwerk buiten aanpakken en uw gevels komen schilderen. We denken met u mee over uw tijdrovende uitdagingen rondom totaalonderhoud van schilderwerk.

Schilderwerk

Inspectie en onderhoud

Verf is een perfect middel om het interieur en exterieur van objecten letterlijk kleur te geven. NVT Onderhoudsgroep kan hier in meedenken en heeft hiervoor optimale faciliteiten, milieuvriendelijke materialen, oplosmiddelvrije verf, watergedragen coatingsystemen en zelfs een eigen kleuradviseur.

Schilderen begint met inspecteren. NVT Onderhoudsgroep helpt met het constateren van specifieke gebreken aan het schilderwerk. We werken volgens een vast stramien voordat we beginnen met schilderen.

 1. Diagnose schilderonderhoud
 2. Advies benodigd schilderwerk
 3. Opstellen PvA en offerte
 4. Communicatie met betrokkenen en bewoners
 5. Uitvoering schilderwerk op maat
 6. Meerjarenonderhoudsplan

Voorkomen is beter dan genezen! Dus aan het eind van de schilderwerkzaamheden, denken onze onderhoudsspecialisten graag met u mee over het opstellen van een onderhoudsplan. We noteren resultaatgerichte afspraken en inspanningsgerichte afspraken. Ook houtrenovatie kan een onderdeel zijn van dit plan.

Onze specialisten adviseren u om het onderhoud voorspelbaar en beheersbaar te maken. Hiermee voorkom je voortijdig gebreken aan de verflaag en onverwachte kosten en investeringen.

NVT Onderhoudsgroep: uw partner voor strategisch vastgoedonderhoud, schilderonderhoud en schilderwerken.

Een greep uit onze

Porfolio