Veel gestelde vragen

Gaan de werkzaamheden door ondanks de huidige Coronacrisis?

NVT Onderhoudsgroep houdt zich strikt aan de maatregelen die het RIVM voorschrijft omtrent Covid-19 en het protocol ‘samen veilig doorwerken’. Daarnaast werkt NVT nog met een eigen aanscherping van de bestaande regelgeving.

Waarom duren de werkzaamheden zo lang? 

NVT Onderhoudsgroep streeft ernaar om de beste kwaliteit te leveren. De oplossingen die we daarvoor inzetten vragen om deze tijdsinvestering. Uiteindelijk komt dit ten goede van de veiligheid, duurzaamheden en leefbaarheid van uw wooncomplex. Externe invloeden kunnen daarnaast nog invloed hebben op de duur van de werkzaamheden.

Hoe weet ik of ik thuis moet zijn voor de werkzaamheden? 

NVT Onderhoudsgroep werkt met laagdrempelige afsprakenkaartjes die onze mensen bij u door de brievenbus doen. Hierop staat onder andere een datum en tijdstip vermeld. Mocht dit u niet uitkomen dan kunt u persoonlijk met de aanwezige werklieden schakelen of met de aanwezige voorman tot een passende oplossing komen.

Het protocol ‘samen veilig doorwerken’ kun u hier downloaden:

Download “Protocol - Samen Veilig Doorwerken - versie 24 juni 2020”

Protocol_SVD_versie24juni2020laatsteversie.pdf – 566 keer gedownload – 167,18 KB

Waarom wordt het ene wel uitgevoerd en het andere niet?

NVT Onderhoudsgroep ontvangt een specifieke opdracht van haar opdrachtgever, zo kan de wens bijvoorbeeld zijn om inpandig werk niet te doen of minimale werkzaamheden uit te voeren aan bepaalde onderdelen. De achterliggende gedachtes zijn bij ons ook niet altijd bekend maar veelal heeft dit te maken met de lange termijnplanning van onze opdrachtgever. Zo kan uw verhuurder van plan zijn om nu weinig onderhoud aan een bepaald onderdeel te plegen aangezien dit onderdeel op de planning staat om geheel te worden vervangen.

Kan ik feedback geven op de werkzaamheden?

NVT Onderhoudsgroep werkt er dagelijks aan om nog beter en vooruitstrevender te worden. Wij staan open voor alle ideeën of verbeterpunten die u heeft. Complimenten mogen natuurlijk ook! U kunt gebruik maken van het contactformulier op onze website. In sommige gevallen ontvangt u een kaart – inclusief unieke code – dat onze vakmensen bij u achterlaten. Uw feedback kunt u dan geven op www.onderhoudendgoed.nl/bewonerstevredenheid.